Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Δημήτρης Γόντικας φέρεται να προτιμά τον Γιώργο Δώνη έναντι του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Το θέμα του προπονητή κρίνεται δευτερεύον για τον Παναθηναϊκό στην παρούσα φάση, αφού προηγείται η εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα "Πράσινη", ο Δημήτρης Γόντικας φέρεται να προτιμά την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη από την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φαίνεται να... ψηφίζει τον 43χρονο τεχνικό,
επειδή τον θεωρεί 

καλό διαχειριστή μικρού μπάτζετ, 
ικανό στο να αξιοποιήσει πιτσιρικάδες που προέρχονται από την ακαδημία,
 έχει το μισό κασέ από ότι ο Φερέιρα, 
ενώ θα έχει και λιγότερες απαιτήσεις στις μεταγραφές που θα ζητήσει να γίνουν. 

Πάντως, τον τελικό λόγο τον έχει ο άνθρωπος ο οποίος κινεί τα νήματα στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος. 
Αυτός έχει εκφράσει ξεκάθαρα την προτίμηση του στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του. 

 2 Σχόλια

 George Konstantinou 
Ειναι τεραστιο ρισκο να πας απ' τον φερειρα στον δωνη. ο δωνης μπορει να τα πηγε καλα στον ατρομητο αλλα μην ξεχναμε οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ειναι αλλο μεγεθος και εχει πολυ περισσοτερες απαιτησεις κατι που μπορει να μην αντεξει ο δωνης. εγω θυμαμαι οτι οταν πηγε στην αεκ δεν αντεξε και σε ενα παιχνιδι εβαλε τα κλαματα κατι που εδειξε οτι εκεινη την εποχη δεν το ειχε για προπονητης σε μια μεγαλη ομαδα, τωρα θα το εχει ??? 

 Jorge Vardakis 
Αντιλαμβάνεστε τι περιμένει τον Παναθηναϊκό ε? ........Διαχειριστής χαμηλού μπάτζετ, έχει το μισό κασέ του Φερέιρα, λιγότερες απαιτήσεις στις μεταγραφές που θα (η δεν!) θα γίνουν!! ....... Καημένη μου Πανάθα!!! 

 πηγη:prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου