Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το 24ωρο του Άκη στη φυλακή

Με την παρέα του Μάκη Ψωμιάδη και υπό την προστασία του υπερήλικα Νίκου Ντερτιλη η διαβίωση του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού έχει γίνει πλέον μια υποφερτή για τον πρώην υπουργό ρουτίνα.

 Μάλιστα ο Ντερτιλής ήταν εκείνος που
εξομάλυνε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με τους άλλους κρατούμενους τις πρώτες ημέρες, όταν ο πρώην υπουργός προπηλακίστηκε στη διάρκεια του προαυλισμού και αναγκάστηκε να παραμένει στο κελί του: "Δεν χτυπάμε τους πεθαμένους, ρε!" είπε ο Ντερτιλής στους κρατούμενους και τα πνεύματα ηρέμησαν.

 Η άλλη παρέα του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι οι αλλοδαποί που κατηγορουνται για τη δολοφονία, στο κέντρο της Αθήνας, του πατέρα που κρατούσε μία κάμερα πηγαίνοντας στο μαιευτήριο για να βιντεοσκοπήσει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

 Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μελετά καθημερινά τη δικογραφία με επιμέλεια, από τις 9 το πρωι εως τις 2 το μεσημέρι. Αναπαύεται μία ώρα και από τις 4 εως τις 7 το απόγευμα δέχεται επισκέψεις: τους συνηγόρους του, συγγενείς και συνεργάτες.

 Κάθε Κυριακή συναντιέται με τη σύζυγό του η οποία είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς αδυνατεί να συνηθίσει τη ρουτίνα της φυλακής, σε αντίθεση με τον άνδρα της.
 Μια από αυτές τις συναντήσεις είναι και η σημερινή που την περίμεναν και οι δύο με αγωνία καθώς η Βίκυ Σταμάτη βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο κελι της.

 Ο Άκης Τσοχατζόπουλος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από το προσωπικό. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον αποκαλούν ακόμα "Κύριε Υπουργέ".

 πηγη:spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου