Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα κι η ξέφρενη πορεία του στον κατήφορο

του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Ὁ δικός μου ὁ ξεσηκωμός δέ μοιάζει μήτε μέ τῶν Φράγκων, μήτε μέ κανενοῦ ἄλλου. Ἐμεῖς θ' ἀναστήσουμε μία πατρίδα πού κεφάλι θάχη τό Χριστό. Κι ὄχι ἀνθρώπους"
 (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

 Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα τρέχει στον κατήφορο με σπασμένα τα φρένα. Τα κόμματα του συστήματος αντί να το σταματήσουν προσπαθούν να πατήσουν το ποδάρι τους στο γκάζι. Τι πρέπει να κάνει ο κόσμος για να μη γίνει θύμα του πολιτικού συστήματος και των κομμάτων του;
 Ο κόσμος θα δει αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα και δεν θα τρέξει μαζί με το σύστημα στον κατήφορο .Ο κόσμος θα βρει εκείνον που θα κάνει την μόνη ενδεδειγμένη ενέργεια, να τραβήξει χειρόφρενο. Δεν περιμένει να τον προβάλλουν τα μέσα της προπαγάνδας του πολιτικού συστήματος. Ο κόσμος με την πολιτική του ωριμότητα και την αγάπη του για την πατρίδα, θα βρει με τη βοήθεια του Θεού, εκείνον που θα αναλάβει την αποστολή να σώσει την Ελλάδα από την ξέφρενη πορεία του συστήματος.
 Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εκείνος που προσπαθεί ειλικρινά να σταματήσει το σύστημα απ΄ τον κατήφορό του. Το ΚΚΕ είναι πράγματι εχθρικό προς το πολιτικό σύστημα και θα μπορούσε ίσως να ανακόψει την πορεία του συστήματος;
 Μέχρι τώρα η πολιτική του είναι να αφήνει το σύστημα να εκτεθεί όσο γίνεται περισσότερο. Άλλωστε το κόμμα αυτό είναι συνδεδεμένο με φριχτά εγκλήματα που είναι ζωντανά στη μνήμη του ελληνικού λαού. Το ΚΚΕ βάζοντας πλάτες στην παρούσα κατάσταση έχει διπλό πολιτικό κέρδος: από τη μια αφήνει τον εχθρό να εκτίθεται κι από την άλλη αυξάνει τη δύναμή του με εκείνους που δεν ελπίζουν σε τίποτε. . 
 Εμείς έχουμε την ελπίδα μας στο Θεό.
 Ελπίζουμε ότι ο Θεός θα βοηθήσει την πατρίδα μας να αναδείξει εκείνον που θα εμποδίσει το πολιτικό σύστημα να καταστρέψει την Ελλάδα. και όχι απλώς θα προσπαθήσει να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από την κατάσταση, όπως το ΚΚΕ. 

πηγη:lagouvardospot.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου