Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Π.Καμμένος: "Θα είμαστε στην κυβέρνηση και θα μιλήσουμε διαφορετικά στους ξένους"

Συνεχίζοντας την πορεία προς το λαό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων , επισκέφθηκε την Πάτρα, δηλώνοντας ότι "Στις 7 Μαΐου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν τη διακυβέρνηση της χώρας και τότε ξεκινάει μια νέα εποχή με ανεξάρτητη πολιτική έναντι των δανειστών και των ξένων δυνάμεων". Συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές, και στελέχη του κόμματος περπάτησε στους πεζοδρόμους Αγίου Νικολάου και
Ρήγα Φεραίου, όπου συνομίλησε με πολίτες. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην πλατεία Γεωργίου, όπου βρίσκεται το περίπτερο το κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 
 Σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι «ξεκινάμε από την Πάτρα την πορεία απελευθέρωσης της Ελλάδος από τους τραπεζίτες, τις αγορές και τους ντόπιους υπαλλήλους τους», προσθέτοντας ότι «πια έχουν ξεφύγει λέγοντας ξεκάθαρα ότι ζητούν την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας». Στη συνέχεια ανέφερε ότι «αυτή η χώρα ανήκει στα παιδιά μας, ανήκει στα όνειρα των παιδιών μας. Δεν θα γίνει πάλι μία χώρα μεταναστών. Θα γίνει μία χώρα ανάπτυξης μια χώρα που εθνικά κυρίαρχη και με σκληρή δουλειά θα πάρουμε και πάλι στα χέρια μας».
 Κατόπιν ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης και πήρε μέρος σε σύσκεψη φορέων για την Αχαϊκή Συνεταιριστική τράπεζα, η οποία ως γνωστόν έχει κλείσει με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος.
 Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι θα στείλει επιστολή στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, με την οποία θα του ζητά να «παγώσει» η διαδικασία εκκαθάρισης των δανείων, μέχρι να ορκιστεί νέα κυβέρνηση και η επόμενη Βουλή να συζητήσει τη νομοθετική ρύθμιση, ώστε να γίνουν ρυθμίσεις των δανείων. 

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου