Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ένα εκατομμύριο ευρώ επενδύσεις της Amway Hellas μέσα στην κρίση

Κεφάλαια της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ επένδυσε η εν Ελλάδι θυγατρική του αμερικάνικου κολοσσού Amway. H επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους τομείς εμπορίας προϊόντων καθαρισμού, σαμπουάν, καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής και βασίζεται στην λογική του δικτυακού marketing επένδυσε σημαντικά κεφάλαια τόσο στην διανομή όσο και σε σύγχρονα συστήματα πληροφορικής. Μεταξύ άλλων η Amway Hellas, που διευθύνεται από τον κ. Γεώργιο Αποστολόπουλο, επένδυσε και στον εκσυγχρονισμό των αποθηκευτικών της εγκαταστάσεων στην περιοχή του Ρέντη ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνει την μετεγκατάστασή της σε σύγχρονα γραφεία στο Μαρούσι.
 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζει το γεγονός ότι ο αμερικάνικος κολοσσός δείχνει ένα έντονο ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Κι αυτό δεν έχει σχέση μόνον με την στήριξη της εν Ελλάδι θυγατρικής του αλλά και την αξιοποίηση της χώρας μας για τα ταξίδια των στελεχών του.

 Στα πλαίσια αυτά επέλεξε την χώρα μας για τα παρακάτω events:
 Πρώτον, την περασμένη εβδομάδα 300 συνεργάτες του αμερικάνικου ομίλου από την Λατινική Αμερική επισκέφθηκαν τη χώρα μας τόσο για εκπαιδευτικούς λόγους αλλά και ως ένα ταξίδι κινήτρων. Οι συνεργάτες της Amway διέμειναν στο ξενοδοχείο Margy της Βουλιαγμένης. 
 Δεύτερον, τον προσεχή Ιούνιο περίπου 5.000 συνεργάτες της Amway από ολόκληρη την Ευρώπη θα επισκεφθούν το ξενοδοχείο Costa Navarino. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή του Costa Navarino και της Ελλάδας έγινε από το LTS (Leader Trader Seminar) με σκοπό να δοθεί ένα κίνητρο στους καλύτερους συνεργάτες της εταιρείας για υψηλότερες επιδόσεις.
 Με δύο λόγια η επιλογή του ελληνικού τουριστικού συγκροτήματος έγινε απευθείας από τα κεντρικά της Amway και χωρίς την εμπλοκή της εν Ελλάδι θυγατρικής της. Η επιλογή των ξενοδοχείων γίνεται με τα πιο αυστηρά κριτήρια αφού οι συνεργάτες της πρέπει να ανταμειφθούν με τις πιο καλές υπηρεσίες.

(φωτό: Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Amway Hellas)

 Η Amway Hellas πραγματοποίησε συνολικές πωλήσεις 13 εκατομμυρίων ευρώ το 2011 ενώ με τις νέες επενδύσεις αναμένεται να υπάρξει βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων. «Η προσπάθειά μας εστιάζεται στην υποστήριξη των συνεργαγτών μας» λέει οκ. Αποστολόπουλος προσθέτοντας «η κρίση μέσα σε όλα τα αρνητικά της δίνει σε αρκετό κόσμο – ιδιαίτερα στους νέους - την δυνατότητα να ασχοληθούν επιχειρηματικά με το δικτυακό μάρκετινγκ. Κι εμείς ως εταιρεία είμαστε ανοικτοί σε όλο αυτόν τον νέο κόσμο που θέλει να δοκιμάσει τις επιχειρηματικές του δυνάμεις»,.

 statbank.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου