Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η Ελλάδα πιόνι στη σκακιέρα των παγκόσμιων ελίτ!


Ένα προφητικό άρθρο

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι η χώρα μας επιλέχτηκε από κάποιους ως πειραματόζωο, και ως η πρώτη χρεοκοπία της ΕΕ, προκειμένου να προκληθεί η «μεγάλη κρίση», η οποία και θα οδηγήσει στην νέα Ευρωπαϊκή Ένωση, που οραματίζονται κάποιοι. “Συνωμοσιολογίες ” απαντούν άλλοι. Όχι και τόσο όμως. Διαβάστε τι έγραφε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 2008!!!. Και λίγους μήνες μετά άρχιζαν τα “Δεκεμβριανά” και “τα λεφτά υπάρχουν”



Ένας φίλος μου, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της εβραϊκής μασονίας της Βουδαπέστης, που σήμερα έχει αποχωρήσει απογοητευμένος, μου ανέφερε τι μέλλει γενέσθαι, σε σχέση με την ελληνική κρίση.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε συνειδητά, ώστε να χρεοκοπήσει, και να προκληθεί η μεγάλη κρίση που θα οδηγούσε στην λύση για την ΕΕ.

Η Ελλάδα συμβολίζει την Ευρώπη, αφού κανένας Ευρωπαίος δεν ενδιαφέρεται για χώρες όπως η Εσθονία, ή η Ουγγαρία, και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να διαλυθεί, αφ ης στιγμής κατάργησε το εθνικό της νόμισμα.
Οι ευρωπαϊκές ελίτ χρησιμοποιούν την Ελλάδα προκειμένου να πείσουν τους υπόλοιπους ότι αν δεν επιλυθεί η ελληνική κρίση, ολόκληρη η Νότιος Ευρώπη κινδυνεύει με χρεοκοπία, και άρα κινδυνεύει και ολόκληρη η ευρωπαϊκή οικονομία.
Το πρόβλημα είναι ότι η ευρωζώνη είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει αφού οι χώρες της Νότιας Ευρώπης δεν μπορούν να διατηρήσουν τις οικονομίες τους, εφόσον δεν διαθέτουν τη δυνατότητα υποτίμησης του νομίσματός τους, ώστε να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό τους.

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης, έπαιξαν ύπουλο ρόλο, εξασθενώντας με κάθε δυνατό μέσο τις εθνικές οικονομίες.

Η σημερινή κρίση πυροδοτήθηκε από τους διεθνείς τραπεζίτες, και αποτελεί μέρος του βασικού σχεδίου, που θέλει την κατάρρευση των οικονομιών της Νότιας και της Ανατολικής Ευρώπης, και στη συνέχεια την εξασθένηση των οικονομιών της Αμερικής, της Κίνας, της Ρωσίας, και της Ινδίας.

Η μόνη «λύση», που σύντομα θα προταθεί από την ΕΕ, θα είναι η καταστολή των εθνικών δημοσιονομικών πολιτικών της Ευρώπης, και η δημιουργία ενός επικεντρωμένου πανευρωπαϊκού προϋπολογισμού.

Οι χώρες μέλη της ΕΕ θα πρέπει να στέλνουν τα φορολογικά τους έσοδα στην νέα κεντρική κυβέρνηση, η οποία και θα καθορίζει τους κατά τόπους εθνικούς προϋπολογισμούς.

Στην πράξη όλα θα είναι αρκετά πιο πολύπλοκα, αλλά στην ουσία, αυτό που θα γίνει είναι ότι θα πάψουν να υφίστανται οι εθνικές κυβερνήσεις όπως τις ξέρουμε σήμερα. Παράλληλα, υπάρχουν ήδη συζητήσεις για την δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού στρατού, που θα ανταγωνίζεται την σημερινή ισχύ του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Όπως όλοι ξέρουμε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι κυρίως Ευρωπαίοι (Rothschild και σια), και είναι αυτοί που αποτελούν τους εγκέφαλους που προκάλεσαν την παγκόσμια ύφεση, όπως άλλωστε προκάλεσαν και την απάτη της ανθρωπογενούς πλανητικής υπερθέρμανσης.

Έτσι, οι ευρωπαϊκές ελίτ προσπαθούν να υπερκεράσουν τις αντίστοιχες αμερικανικές, και να γίνουν πιο ισχυρές. Το μόνο που χρειάζονται, είναι να μετατρέψουν την ΕΕ σε ένα νέο υπέρ-κράτος, με κεντρική φορολόγηση και δημοσιονομική πολιτική, και με ισχυρό στρατό. Στη συνέχεια, ελπίζουν πως οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να ενσωματωθούν στην νέα ΕΕ, και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν οι αμερικανικές ελίτ.

Η τελική «ένωση» θα είναι μια παγκόσμια αυτοκρατορία, υπό την ηγεσία των ισχυρών του χρήματος.

Όποιος συνεχίζει να πιστεύει ότι τα «πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει, και μια μέρα θα ξυπνήσει απότομα σε ένα κόσμο πλασμένο από τους «σοφούς» αυτούς. Εκτός βέβαια, και αν προλάβουν να αντιδράσουν οι ΗΠΑ, η Κίνα, και η Ρωσία.

Τέλος, για όσους νομίζουν ότι αγοράζοντας χρυσό μπορούν να σώσουν τις οικονομίες τους, προσοχή! Ο ίδιος Μασόνος φίλος μου, μου εξήγησε πως ο χρυσός δεν είναι παρά μια ακόμη κομπίνα για να διαλυθεί ο πλούτος της μεσαίας τάξης.

Η τιμή του χρυσού θα ανεβαίνει για κάποιο διάστημα, και όταν αρκετός απλός κόσμος στη Δύση θα έχει ρίξει όλα του τα λεφτά σ αυτόν, οι επιτήδειοι (που όλοι γνωρίζουμε) θα προκαλέσουν μια τεχνητή κατάρρευσή της τιμής του, ώστε να παγιδέψουν όλον τον πλούτο της μεσαίας τάξης.

Σύμφωνα με τον φίλο μου, όλα αυτά θα συμβούν του χρόνου, ή στα επόμενα δυο χρόνια το πολύ.



Του Jean D`Eau

Henrymakow.com

http://www.henrymakow.com/the_secret_solution_to_greece.html

Απόδοση: S.A.

πηγη:antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου