Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

"Ο Ζαγοράκης δεν ήρθε ως οικονομολόγος. Ήρθε να δώσει όραμα"


Για την αποχώρηση από την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη, την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ αλλά και τον Βασίλη Γκαγκάτση μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της...

ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Λευτέρης Δούκας εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο "Ζαγόρ" δεν έχει μετανιώσει την ενασχόληση του με τα διοικητικά της ομάδας. "Το γεγονός της ενασχόλησης του με τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι θα το μετανιώσει πότε. Το έκανε με χαρά και το γούσταρε. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ζαγοράκης δεν ήρθε ως οικονομολόγος στον ΠΑΟΚ, αλλά για να συσπειρώσει και να δώσει όραμα, και θα εγγυηθεί ότι δεν θα γίνει στον ΠΑΟΚ ό,τι και τα προηγούμενα χρόνια".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικονομική εξυγίανση της ομάδας και τις πωλήσεις παικτών που έπρεπε να γίνουν για το λόγο αυτό, τονίζοντας ότι "αυτή την στιγμή εκεί που βρισκόμαστε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το αύριο δεν μπορούμε να το ξέρουμε", ενώ χαρακτήρισε "λανθασμένη" την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ.

Τέλος ο κ. Δούκας αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του Βασίλη Γκαγκάτση λέγοντας ότι "πραγματικά ήταν το όνομα που προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου και αυτό είναι πραγματικότητα. Ο Ζαγοράκης ήρθε με την προτροπή του κόσμου να έρθει μπροστά και να τον ακολουθήσει ο κόσμος. Στη συνέχεια πολλοί ήθελαν να έχουν λόγο για τον ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου