Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ……!!!


Σχόλια απο τον Περικλή Αθανασόπουλο.

Από την σύσταση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , όταν τα πράγματα της Ελλάδας το διαχειριζόταν ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ με την στήριξη του ΤΣΑΡΟΥ της ΡΩΣΙΑΣ, το μεγάλο εμπόδιο για την δημιουργία ανεξάρτητης χώρας για την ΕΛΛΑΔΑ ήταν η ΓΕΡΜΑΝΙΑ…!!!
Το σημείο προστριβής του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ με τον Γερμανόφιλο Αυστριακό ΜΕΤΕΡΝΙΧΤ ήταν το ότι ο ΜΕΤΕΡΝΙΧΤΙ ήθελε να συμμετέχει στη συζήτηση για την σύσταση ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του ιδίου του ΤΣΑΡΟΥ στο θέμα βάζοντας σαν προμετωπίδα την ομοθρησκία μας με τους ΡΩΣΟΥΣ και δε επέτρεψε να καθίσει στο τραπέζι το μουσουλμανικό στοιχείο…!!!

Στη συνέχεια η ΑΥΣΤΡΟΓΕΡΜΑΝΟΙ θέλησαν να χρησιμοποιήσουν την ικανότητα του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ για να ελέγξουν την ΕΛΒΕΤΙΑ πράγμα το οποίο ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ το χειρίστηκε πολύ έξυπνα και τους «πέταξε» από το παιγνίδι.

Να τονιστεί εδώ ότι οι ΕΛΒΕΤΙΑ οφείλει πολλά στον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ για την ανεξαρτησία της και την οργάνωση της σαν αυτοτελές κράτος…!!!

Με την σύσταση της Ελλάδας σαν ανεξάρτητο κράτος συμφωνηθήκαν μερικά βασικά σημεία «υποταγής» της χώρας μα,ς όπως, οικονομία, παιδεία, ενέργεια, υπό την επίβλεψη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ…!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ μια από τις τρεις χώρες που συμμετείχαν στην επιτροπή (ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΑΡΙΑ), προέκυψε όταν τέθηκε το θέμα στην τότε Ελληνική αντιπροσωπεία που συμμετείχε, και ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και είχε πει το γνωστό σε όλους « αφού δεν μπορούμε να είμαστε μόνοι μας , ας είμαστε με τον δυνατό» , και ο τότε δυνατός ήταν η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ…!!!

Στη συνεχεία σε κάθε βήμα της χώρας μας προς τα εμπρός οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ πάντα μας έβαζαν και ένα εμπόδιο , και το βασικότερο ήταν οι βασιλιάδες, ΟΘΩΝΑΣ κλπ…!!!

Πάντα όμως έβρισκαν και τους «κατάλληλους» ΕΛΛΗΝΕΣ για να στηρίζουν τις επιλογές τους…!!!

Σήμερα πλέον απροκάλυπτα οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ μας θεωρούν άχρηστους, τεμπέληδες, απατεώνες κλπ, και μας έχουν ξεφτιλίσει διεθνώς, πράγμα που δεν τόλμησε να κάνει κανένας άλλος λαός…!!!

Ακόμα και οι Τούρκοι επί τουρκοκρατίας είχαν μεγαλύτερο σεβασμό στο λαό μας και επιπλέον δεν έθιξαν την θρησκεία μας, αφήνοντας έστω και τα κρυφά σχολεία να λειτουργούν.

Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ δείχνουν πρώτα από όλα να μην μας σέβονται και να μην μας υπολογίζουν…!!!

Το πρόβλημα των ΓΕΡΜΑΝΩΝ δεν είμαστε εμείς, είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ μας και ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ μας, γιατί είναι ένας λαός χωρίς αυτά , ένας λαός του τίποτα παρά μόνο της ΒΙΑΣ…!!!

Ας δούνε όλοι οι Έλληνες και ο Γερμανικός Λαός τα video με τον τότε μεταπολεμικό ΓΕΡΜΑΝΟ Πρωθυπουργό, που υποδέχτηκε τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΩΝΑΣΗ σαν σωτήρα του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ επειδή παρήγγειλε σχεδόν όλο τον εμπορικό του στόλο για κατασκευή στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και τους έδωσε μια μεγάλη ανάσα για να ξεκινήσουν μετά τον πόλεμο την ανασυγκρότηση τους…!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ που είχε στήσει το εθνικό δίκτυο της Δ.Ε.Η το 1957 το παρέδωσε στην ΕΛΛΆΔΑ και αποχώρησε, ενώ σήμερα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θέλει να το κάνει δικό της όπως τον Ο.Τ.Ε και το ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ., και όπως ΈΝΤΕΧΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΣΕ, γιατί φρόντισαν οι κυβερνώντες μας να το απαξιώσουν..
Όπως μεθοδεύουν να πάρουν τον αέρα μας και τον ήλιο μας για να μας πουλήσουν το ρεύμα που απαιτείται στην χώρα μας για την επιβίωσή μας…!!!

Όπως δεν πληρώνουν και ούτε θέλουν να ακούνε για τα οφειλόμενα 120 δις ευρώ, από τα δεινά που μας έχουν επιφέρει…!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ από την σύσταση του ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, γιατί ποτέ δεν θέλησαν την ύπαρξη μας…!!!

Ειναι αδίστακτοι και ικανοί να μας εμπλέξουν σε πόλεμο για άλλη μια φορά...!!!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….ΤΟΥΣ ΤΑ «ΕΧΩΣΕ» ΧΤΕΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ …ΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ….

Έως εδώ….

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…!!!

πηγη:thoureios.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου