Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Με μεταλλικό φράχτη οχυρώνει τη ΔΕΘ η ΕΛ.ΑΣ.


Τουλάχιστον 4.500 αστυνομικοί θα πάρουν μέρος στα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν φέτος στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ!!!

Πέρυσι είχαν χρησιμοποιηθεί περίπου τέσσερις χιλιάδες αστυνομικοί.
Οι συσκέψεις στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι συνεχείς για τις «τελευταίες πινελιές» στο σχεδιασμό των μέτρων και στόχος θα είναι να αποτραπούν επεισόδια αλλά και καταστροφή περιουσιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα εκτός από διμοιρίες των ΜΑΤ και μοτοσικλετιστές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ θα μεταφερθούν οι μεταλλικοί φράχτες που είχαν στηθεί κατά την διάρκεια των τελευταίων κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα καθώς επίσης και το ειδικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που εκτοξεύει νερό.

Οι ίδιες πληροφορίες ωστόσο ανέφεραν πως σε περίπτωση που διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, τότε θα υπάρξουν και αλλαγές στο σχέδιο των μέτρων ασφαλείας.

Τον «χορό» των κινητοποίησεων όπως κάθε χρόνο θα τον «ανοίξουν» την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα συλλαλητήρια των άλλων εργαζομένων ανάμεσα στους οποίους θα βρεθούν μέλη των κινημάτων των «Αγανακτισμένων» και του «Δεν Πληρώνω» αλλά και ιδιοκτήτες ταξί ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει δυναμική παρουσία μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.



πηγη ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου