Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ποντίκια τού έφαγαν τα χρήματα!

Ακριβά φαίνεται ότι πλήρωσε τις φήμες για πτώχευση της Ελλάδας ένας συνταξιούχος, ο οποίος είδε όλες τις οικονομίες του να γίνονται... εκλεκτός μεζές ποντικών.

Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος χωριού του Δήμου Τυλίσου Ηρακλείου, έκανε ανάληψη όλων του των χρημάτων, για να τα σώσει από τον επερχόμενο οικονομικό κίνδυνο. Εντούτοις, τα λεφτά έγιναν βορά στα δόντια πεινασμένων ποντικών, καθώς ο συνταξιούχος έκρυψε τα χρήματα στην κρυψώνα των τρωκτικών…

Ο άνδρας «σήκωσε» όλα του τα χρήματα, 50.000 ευρώ, που αποτελούσαν τους κόπους μιας ζωής και τα τοποθέτησε προσεκτικά σε μια θυρίδα όχι τράπεζας αλλά... λαξευμένη στον τοίχο του υπογείου του, σαν εκείνες που υπάρχουν σε όλα τα παλιά σπίτια και χρησίμευαν για την αποθήκευση κυρίως τροφίμων. Έκλεισε την πρόσβαση με μια πέτρα και φρόντισε να τη σοβαντίσει, για να μη φαίνεται το άνοιγμα.

Δεν φανταζόταν όμως ότι οι ποντικοί, που, ως γνωστόν, έχουν μεγάλη αδυναμία σε οτιδήποτε χάρτινο, θα είχαν πάρει χαμπάρι την ύπαρξη των χαρτονομισμάτων. Όταν κάποια στιγμή ο άνδρας άνοιξε τη θυρίδα για να πάρει μερικά χρήματα που χρειαζόταν, υπέστη τεράστιο σοκ, καθώς τα χαρτονομίσματα είχαν φαγωθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου.

Πανικόβλητος έτρεξε στην τράπεζα, για να διαπιστώσει δυστυχώς ότι μόνο τα 5.000 ευρώ, από τα συνολικά 50.000, διασώθηκαν από τα κοφτερά δόντια των αρουραίων…

Πηγή: Data News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου