Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Κι αν είναι ο Ακης, εσάς τι σας πειράζει;

Η σημερινή αποκάλυψη της "Εξέδρας" ότι πίσω από τον επίδοξο αγοραστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Σαχπατζίδη, βρίσκεται ο Ακης Τσοχατζόπουλος έχει δύο αναγνώσεις:

1) H αποστροφή που δημιουργεί το όνομα του πρώην υπουργού στην κοινή γνώμη, ενδέχεται να απαξιώσει το εγχείρημα στον ΠΑΟΚ

2) Η λογική των οπαδών "ας βρούμε έναν μάγκα πρόεδρο που θα μας κάνει πρωταθλητές", επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση Κόκκαλη στον Ολυμπαικό. Αναζήτησε ποτέ κανείς από που ήρθαν τα λεφτά στον "Θρύλο"; Γιατί να ενοχλεί τώρα η παρουσία ενός πρώην συνεργάτη του Ακη; Στο κάτω-κάτω ο Τσοχατζόπουλος υπήρξε καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Είμαστε αναφανδόν υπέρ της δεύτερης ανάγνωσης, διότι διασφαλίζει την βιωσιμότητα του ΠΑΟΚ και μάλιστα ανοίγει τα φτερά του Δικεφάλου.

Με δεδομένο ότι ο Βρύζας εγγυήθηκε την παραμονή Ζαγοράκη στην προεδρία, μόνο οι εχθροί της ομάδας εύχονται να "ναυαγήσει" η χθεσινή ιστορική συμφωνία.

Γνωρίζουμε ότι κάθε δράση, δημιουργεί αντίδραση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεκινήσει υπόγειος πόλεμος, αλλά έχουν γνώσιν οι φύλακες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου