Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Γιατί "τσιπάρουν" τα κατοικίδια;

Τσιπ και βιβλιάριο υγείας
Όλα τα ζώα θα πρέπει υποχρεωτικά πλέον να έχουν τσιπ, ενιαίο βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο. Ενώ όλοι οι αδέσποτοι σκύλοι που περισυλλέγονται θα πρέπει υποχρεωτικά να τσιπάρονται πριν δοθούν για υιοθεσία.

Αναφέρει μεταξύ άλλων το νέο νομοσχέδιο για αδέσποτα ζώα και κατοικίδια, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη βουλή. Όχι μόνο θα δημιουργηθεί μια έγκυρη βάση δεδομένων επιτέλους, αλλά θα μπορούμε να αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια για τα κατοικίδια μας. Έτσι δεν είναι;

Πριν 2 χρόνια έψαχνα να υιοθετήσω ένα σκυλάκι. Πήγα λοιπόν στη φιλοζωική της πόλης μου και ρώτησα σχετικά με τη διαδικασία. Τότε μου είπαν ότι τα σκυλάκια τα χαρίζουν και πως η μόνη υποχρέωση που έχω εγώ, είναι να πληρώσω για το "τσιπάκι" και το βιβλιάριο του. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δε μου ακούστηκε και τόσο καλά και τους είπα ότι δεν επιθυμώ να τοποθετήσω "τσιπ" στο σκύλο. Αυτό που μου απάντησαν, είναι ότι η διαδικασία αποτελεί νόμο της χώρας και πως κάθε κατοικίδιο υποχρεούται να είναι "τσιπαρισμένο" προτού πουληθεί ή αλλάξει ιδιοκτησία. Όταν τους ρώτησα "γιατί"; μου είπαν πως είναι καλύτερα έτσι, γιατί πλέον υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια και για το ίδιο το κατοικίδιο, αλλά και για τον ιδιοκτήτη του.

Η τελευταία φορά που είχα ακούσει για εμφύτευση "τσιπ" αφορούσε εμφύτευση σε ανθρώπινο σώμα και αφορούσε κάποια θεωρία συνωμοσίας, για τα σχέδια του σιωνιστικού καθεστώτος για το ανθρώπινο γένος, την εξέλιξη του νομισματικού συστήματος σε ψηφιακό κτλ. Και ενώ όλα αυτά φαίνονταν σα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ο τρόπος για να δεχτεί η ανθρωπότητα αυτή την τεχνολογία είχε ήδη βρεθεί.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα, ανακάλυψα πως μετά την υποτιθέμενη επανεμφάνιση της τρομοκρατίας, η τεχνολογία των μικροτσίπ είχε ήδη πολλούς ανθρώπινους δέκτες, οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην εμφύτευση των τσιπ, φοβούμενοι κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα. Αρκούσε όμως αυτό; Όχι. Οι άνθρωποι πρέπει πάντα να εξοικειωθούν με μια νέα τεχνολογία, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι "επιθετική" προς τις αξίες και τα πιστεύω τους, προτού την εφαρμόσουν στους ίδιους. Εκεί ακριβώς χρειάστηκαν τα κατοικίδια.

Το τσιπ μπήκε πρώτα στα κατοικίδια, απλά και μόνο για να υπάρξει εξοικείωση των ανθρώπων με τη συγκεκριμένη τεχνολογία και έτσι να τη δεχτούν ευκολότερα όταν πρόκειται να τους επιβληθεί. Θα επικαλεστούν λόγους σωματικής, οικονομικής και υγειονομικής ασφάλειας και με την υποστήριξη όλων των ΜΜΕ θα επιτύχουν το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από μια τεράστια ανθρώπινη βάση δεδομένων που θα έχει ως μοναδικό σκοπό, τον πλήρη έλεγχο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί όμως δε σταματάει εδώ. Το πιθανότερο είναι αρχικά, να μεταδώσουν σκόπιμα, ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τα τσιπάκια (πχ ότι μπορούν να βλάψουν την υγεία του φορέα) και την κατάλληλη στιγμή όλες οι πληροφορίες θα διαψευστούν δημιουργώντας ένα απρόσμενο θετικό κλίμα του τύπου "τελικά δεν είναι τόσο κακό όσο λέγανε". Με τον τρόπο αυτό, θα αποδοθούν ευθύνες στους μεταδότες των πληροφοριών, που στην τελική θα είναι βαλτοί από τις εταιρείες διανομής, και αυτόματα θα το δει ο κόσμος με πιο θετική σκοπιά, αφού πλέον οι πολέμιοι του διαψεύστηκαν.

Θα μπορούσα να ανεβάσω πολλά βίντεο από την τεχνολογία RFID και να παραθέσω πολλά περισσότερα στοιχεία, αλλά για αυτούς που το έχουν μελετήσει, είναι αχρείαστο και για όσους μαθαίνουν για αυτή για πρώτη φορά, αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος. Εμείς απλά δίνουμε τροφή για σκέψη και έρευνα, από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του καθενός να τη διεξάγει.

“Και έκανε (το θηρίο από τη γη) όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι η επάνω στα μέτωπά τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του”

(Αποκάλυψη 13:16,17).

πηγη:www.ramnousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου