Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ ΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕΣ ΧΤΕΣ........

undefined

Πανικό έχουν πάθει οι βουλευτές που ψήφισαν το "Μαυροπρόθεσμο " αφού βγαίνουν από κανάλι σε κανάλι και από πάνελ σε πάνελ και διαμαρτύρονται σαν τα παιδάκια του Δημοτικού που τους πειράζουν οι συμμαθητές τους ........Παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ,δέχονται απειλές ακόμα και για την ίδια τους την ζωή, (όπως αναφέρθηκε και ο κ.Αθανασιάδης, βέβαια δε μας είπε ποιά μεριά του απείλησε την ζωή του σε περίπτωση που δεν το ψήφιζε ....).
Αγαπητοί μου βουλευτές αυτά έπρεπε να τα σκεφτείτε όταν βάζατε στην γκιλοτίνα τα κεφάλια όλων όσων σας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και όχι μόνο .......τα γιαουρτάκια που τρώτε και τα γιουχαρίσματα δεν είναι τίποτα μπροστα στο "θάνατο" που έχετε οδηγήσει εμάς και τα παιδιά μας με την αποφασή σας .
Εκλεγήκατε για να εκπροσωπείτε τον λαό που σας ψήφισε ,αντί αυτού εσείς κάνατε του κεφαλιού σας και του συμφέρον σας .Μάθετε λοιπόν ότι για κάθε απόφαση που πέρνουμε στη ζωή μας πρέπει να είμαστε και έτοιμοι για τις συνέπειες .
Μας καταστρέψατε το μέλλον μας ,μας αφανίζετε την Χώρα την δική ΜΑΣ , σταματήστε να κλαίγεστε επιτέλους , εμάς θάψατε και πάντα ο "νεκρός " ζητάει δικαίωση ακόμα και από τον "τάφο " του.
Αναρτήθηκε από oneiropagida




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου