Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Βόμβα Λοβέρδου: Γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν λεφτά

Δήλωση-σοκ του υπουργού Υγείας, ο οποίος χαρακτηρίζει «δημαγωγική» την προεκλογική φράση «λεφτά υπάρχουν»

16 Ιουλ 2011 - 19:35

Picture 0 for Βόμβα Λοβέρδου: Γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν λεφτά

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έβαλε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος με σημερινή του δήλωση παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», που χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές του 2009.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Mega, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως «ήταν δημαγωγικό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν».

Παράλληλα επεσήμανε πως «την κακή νοοτροπία που υπάρχει τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετία του ‘80», υπογραμμίζοντας πως πρέπει να υπάρξει σαφής «πολιτική και ενότητα ψυχής», ενώ κάλεσε εκ νέου τα πολιτικά κόμματα της χώρας για συναίνεση και συνεργασία.

Επιπλέον, έσπευσε να στηρίξει τον υπουργό Οικονομικών, Ε.Βενιζέλο και το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, τονίζοντας πως «ορθά επιβάλλαμε τα μέτρα και ορθά αγανάκτισαν και οι πολίτες οι οποίοι δείχνουν ότι έχουν καλύτερο μυαλό από τους πολιτικούς και δεν μιλάω για τους Αγανακτισμένους, τους οποίους ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα να γλύψω, όπως έκανε ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτικής».

πηγη:voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου