Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Τουρκία: Κάθε γκόλ στοίχιζε 100.000 δολάρια !


aziz_yildirimΟ πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, φέρεται πως "έφτιαξε" το 6-0 κόντρα στην Ανκαραγκουτσού πληρώνοντας 600.000 δολάρια!

Η λέξη "συγκλονιστικές" δίπλα στις αποκαλύψεις στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε μοιάζει να μην μπορεί πια να τις προσδιορίσει με ακρίβεια. Αυτή τη φορά το ματς της 33ης αγωνιστικής κόντρα στην Ανκαραγκουτσού βρίσκεται στο στόχαστρο.

Η πρωταθλήτρια της Super Lig θριάμβευσε επί της αντιπάλου της στο "Σουκρού Σαράτσογλου" με 6-0, ωστόσο όπως αναφέρουν σήμερα (5/7) τα ΜΜΕ της γείτονας χώρας, το σκορ "στήθηκε" με 600.000 δολάρια!

Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ, έδωσε στην παλιά δόξα της ομάδας, Τσεμίλ Τουράν, το συγκεκριμένο ποσό για να το μεταφέρει στους ανθρώπους της Ανκαραγκουτσού με την εντολή να λήξει το ματς με 6-0.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Τουράν, αφού πρώτα μίλησε μαζί τους, πήγε μετά τον αγώνα με άλλα δύο άτομα στην Άγκυρα και έδωσε σε ένα μέλος του προπονητικού τιμ και σε έναν μασέρ της "Ανκαρα" τις 600.000 δολάρια.

Φυσικά το ματς είχε λήξει με 6-0. Στο 30' μάλιστα η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με 10 καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της, ενώ το 3-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου είχε διαμορφωθεί με ...3 εύστοχα πέναλτι(!) του Βραζιλιάνου Άλεξ ντε Σόουζα.

πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου