Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται  να σηκωθείς.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.
Μας κλέψανε τα χρήματα, μας κλέψανε τη χαρά,μας κλέψανε τη διάθεση μα το κυριότερο και αναντικατάστατο είναι ότι θέλουν να κλέψουν την ψυχή μας,τη χώρα μας, τη ζωή μας και το γέλιο μας.

Θα τους αφήσουμε έτσι; Δεν θα κάνουμε το παραμικρό; Δεν θα αντιδράσουμε; Θα κερδίσουν χωρίς να δώσουμε μάχη; Πρέπει να αντιδράσουμε. Επιβάλλεται.

Η αντίδραση δεν γίνεται μόνο στους δρόμους. Πρέπει να αντιδράσουμε πρώτα από όλα στην ψυχή μας, να επιτρέψουμε στο γέλιο να καταλάβει πάλι ένα μέρος του εαυτού μας. Το μόνο που ακούμε και δίνουμε σημασία είναι τα προβλήματα. Προβλήματα που αυτοί φύτεψαν στην αυλή του σπιτιού μας.

Μιζέρια, γκρίνια, δυστυχία.

Δεν το βλέπετε ότι αυτό επιθυμούν; Αυτό είναι το κλειδί για να μας ξεκλειδώσουν να μπουν στα σπίτια μας, τις οικογένειες μας, να μας τελειώσουν…

Να τελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν. Εμείς επιτρέψαμε να το ξεκινήσουν, θα τους αφήσουμε να το τελειώσουν μια και καλή;

Ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις ένα λαό είναι να τον κάνεις μίζερο και να δημιουργήσεις διαμάχες μεταξύ των ανθρώπων.

Χτυπάς την οικογένειά, τη φιλία, προκαλείς ένα αίσθημα επιβίωσης. Ο νόμος της ζούγκλας είναι εδώ, είναι αυτό που επιθυμούν. Να τρέχουμε να επιβιώσουμε και καθώς θα γυρνάμε την πλάτη να μας μαχαιρώνουν.

Ή ακόμα καλύτερα να αλληλομαχαιρωνόμαστε.


Ξυπνήστε, κάντε έρωτα, χαμογελάστε, χαρείτε με τις μικρές χαρές της ζωής. Το χαμόγελο θα τους τρομάξει, τρομάζει όλους τους τυράννους άλλωστε.

Ξεσηκωθείτε.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς। Και αν δεν μπορεί κανείς μόνος του μπορούμε όλοι μαζί.

πηγη:www.ramnousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου