Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

H ΔΕΘ πάει Μόσχα

Στη Μόσχα θα βρίσκεται από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου η ΔΕΘ ΑΕ, οργανώνοντας επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Τροφίμων Ποτών «World Food Moscow».



Είκοσι τέσσερις επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα κλάδων, πέραν αυτού των τροφίμων που είναι και το αντικείμενο της έκθεσης, θα έρθουν σε επαφή με το ρωσικό οικονομικό γίγνεσθαι, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με ρωσικές επιχειρήσεις. Στην εν λόγω εξόρμηση συμμετέχουν τα Επιμελητήρια Χανίων, Τρικάλων, Λακωνίας, Κιλκίς, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής και με τη συνδρομή του Γραφείου ΟΕΥ της ελληνικής πρεσβείας στη Μόσχα, θα διοργανωθεί επενδυτική ημερίδα στις 14 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την ενημέρωση των ελληνικών εταιρειών για τις επενδυτικές προοπτικές της περιοχής και τα πεδία δυνητικών συνεργασιών.

Στην επενδυτική ημερίδα θα είναι ομιλητές ο πρέσβης της Ελλάδας στη Ρωσία, κ. Μιχάλης Σπινέλλης, ο διευθυντής του Τμήματος Διεθνών Συνεργασιών της Ένωσης Ρωσικών Επιμελητηρίων, κ. Sergei Vassilev, η διευθύντρια εκθέσεων, συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων της ΔΕΘ ΑΕ, κα Λία Καλφέλη, ο γενικός διευθυντής της Υπηρεσίας Προώθησης Εξαγωγών και Επενδύσεων της Μόσχας, κ. Suren O. Vardanian και ο α' αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Στέφανος Καμηλάκης.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου θα ηγηθεί της αποστολής το εκτελεστικό μέλος του δ.σ. της ΔΕΘ ΑΕ, κ. Κώστας Μαυράκης, που θα έχει επαφές τόσο στη Μόσχα όσο και στην Αγία Πετρούπολη με εκπροσώπους των εκθεσιακών κέντρων.

Η επιχειρηματική αποστολή στη Μόσχα αποτελεί συνέχεια της εξωστρεφούς στρατηγικής που εφαρμόζει η ΔΕΘ ΑΕ τα τελευταία χρόνια. Οι επιχειρηματικές αποστολές είναι άλλωστε ένα αποτελεσματικό εργαλείο το οποίο η ΔΕΘ ΑΕ αξιοποιεί, εντάσσοντάς το στο χαρτοφυλάκιο των εκτός συνόρων δράσεών της. Ήδη έχει οργανώσει επιτυχημένες επιχειρηματικές αποστολές στην Αγία Πετρούπολη και στη Μαύρη Θάλασσα.

ΠΗΓΗ:kerdos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου