Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιες είναι οι ισχυρότερες ελληνικές επιχειρήσεις

Σύμφωνα με την ICAP
H Motor Oil Ελλάς, η Vodafone Panafon ΑΕΕΤ και η Σκλαβενίτης Ι&Σ ΑΕΕ καταλαμβάνουν τις πρώτες τρεις θέσεις στη φετινή κατάταξη των ισχυρότερων ελληνικών εταιρειών της ICAP Group. Ακολουθούν οι ΔΕΠΑ, Coca Cola, Μασούτης Δ. Σούπερμάρκετ, Μάκρο Κας & Κάρυ Χονδρεομπορική, Πλαίσιο Computers, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και House Market για να συμπληρώσουν την πρώτη δεκάδα.

Η πρωτοβουλία της ICAP Group με τη δημοσιοποίηση των εταιρειών που μέχρι σήμερα έχουν γίνει μέλη της Κοινότητας STRONGEST COMPANIES IN GREECE στοχεύει στο να δώσει θετικά μηνύματα για την αγορά, αναδεικνύοντας τις πιο συνεπείς εταιρείες και προσφέροντας σε αυτές εργαλεία αντικειμενικής προβολής της ισχύος τους, ώστε να ξεχωρίζουν.

Με τη δημοσιοποίηση αυτής της αναγνώρισης, οι εταιρείες της Κοινότητας –οι οποίες αριθμούν ήδη τις 326 μέσα σε μόλις δύο μήνες- αποσκοπούν στο να ενθαρρύνουν την εφαρμογή Καλών Πρακτικών στην πολιτική πληρωμών και γενικότερα στις συναλλαγές, καλλιεργώντας σταδιακά μία καθ’ όλα απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς κουλτούρα συνέπειας πληρωμών.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου