Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

"Κερδίστε 100 ταξίδια στην Ελλάδα"

Στην πρώτη σελίδα της σημερινής BILD ZEITUNG, ακριβώς κάτω από το λογότυπο της εφημερίδας, δημοσιεύεται πρόσκληση για συμμετοχή σε διαγωνισμό, με τίτλο «Κερδίστε 100 ταξίδια στην Ελλάδα».


Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι η γερμανική εφημερίδα Bild θα γινόταν πλατφόρμα προβολής του ελληνικού τουρισμού; Και όμως έγινε. Από σήμερα λοιπόν το ταμπλόιντ που πρωτοστάτησε στην εκστρατεία κατά της Ελλάδας κατά την κορύφωση της κρίσης, έρχεται τώρα και προσφέρει τις σελίδες του για την κλήρωση 100 πακέτων διακοπών στην Ελλάδα για μια εβδομάδα. Τα πακέτα είναι προσφορά του ΕΟΤ, της αεροπορικής εταιρείας Aegean και του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), γράφει η εφημερίδα, προβάλλοντας στην πρώτη της σελίδα την προσφορά, με παραπομπή στις μέσα σελίδες. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται η Ρόδος, η Σάμος, η Κως, η Κέρκυρα, η Κρήτη και άλλα ελληνικά νησιά.


"Πού βρίσκεται η Ακρόπολη;"

Πού βρίσκεται η Ακρόπολη; α: Αθήνα, β: ΒερολίνοΟι αναγνώστες της Bild καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα: «Πού βρίσκεται η Ακρόπολη. Στο Βερολίνο ή στην Αθήνα»; Η σωστή απάντηση στο ερώτημα δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα. Εντός των επομένων 48 ωρών οι τυχεροί, που θα αναδείξει η κλήρωση, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ενώ εντός ολίγων ημερών θα παραλάβουν ταχυδρομικώς τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.


Σταμάτης Ασημένιος

Υπεύθ. Σύνταξης: Κώστας Συμεωνίδης
deutsche welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου