Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Στην “αγορά” των φωτοβολταϊκών επενδύει ο Κόκκαλης


Ολοκληρώθηκε η σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Intrapower, όπως αυτό ανακοινώνεται από την εταιρία Intrakat. Σκοπός της νέας εταιρείας είναι η δραστηριοποίηση στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα των φωτοβολταϊκών έργων…

Intrakat είναι η εταιρεία του ομίλου της Intralot που ασχολείται με κατασκευαστικά έργα υποδομών, κυρίως στη περιοχή των Βαλκανίων, αλλά και με μεγάλα projects ενεργειακής αξιοποίησης απορριμμάτων στην Ελλάδα..
Μάλιστα έχει πρωτοστατήσει στη δημιουργία ενός επιχειρηματικού φόρουμ με τον τίτλο “Synergia” προκειμένου να οργανώνει ημερίδες, και να κάνει μελέτες-προτάσεις δημόσιας πολιτικής στο τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Η Intrapower όπως αποφαίνεται και η “αγορά”, αποτελεί μία αρκετά ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τις επιχειρηματικές δράσεις του Κόκκαλη, ιδιαίτερα τη στιγμή που απομακρύνεται από το μεγάλο λιμάνι..
Ως γνωστόν και κυρίως στην επαρχία η “αγορά των φωτοβολταϊκών έχει πολύ ψωμί… και σίγουρα ο Σ. Κόκκαλης επιθυμεί να διεκδικήσει μερίδιο από τη πίτα.

ΠΗΓΗ:antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου